HEAD Maria Junior

 • HEAD Maria 25

  HEAD Maria 25

  Maria 25, nazvan po Mariji Šarapovoj, je savršen reket za devojčice između 8 i 10 godina koje žele da se po prvi put oprobaju u tenisu.   Dolazi sa jedinstvenim umetkom Damp+ koji izoluje udarce za manje vibracije.

 • HEAD Maria 23

  HEAD Maria 23

  Maria 23, nazvan po Mariji Šarapovoj, je savršen reket za devojčice između 6 i 8 godina koje žele da se po prvi put oprobaju u tenisu.   Dolazi sa jedinstvenim umetkom Damp+ koji izoluje udarce za manje vibracije.

 • HEAD Maria 21

  HEAD Maria 21

  Maria 21, nazvan po Mariji Šarapovoj, je savršen reket za devojčice između 4 i 6 godina koje žele da se po prvi put oprobaju u tenisu.   Dolazi sa jedinstvenim umetkom Damp+ koji izoluje udarce za manje vibracije.

 • PRODATO

  HEAD Maria 19

  HEAD Maria 19

  HEAD Maria Junior Pozovite za cenu

  Maria 19, nazvan po Mariji Šarapovoj, je savršen reket za devojčice između 2 i 4 godine koje žele da se po prvi put oprobaju u tenisu.   Dolazi sa jedinstvenim umetkom Damp+ koji izoluje udarce za manje vibracije.

 • PRODATO

  HEAD Maria 17

  HEAD Maria 17

  HEAD Maria Junior Pozovite za cenu

  Maria 17, nazvan po Mariji Šarapovoj, je savršen reket za devojčice između 2 i 3 godine koje žele da se oprobaju u tenisu.   Dolazi sa jedinstvenim umetkom Damp+ koji izoluje udarce za manje vibracije.

1 - 5 od 5 artikla

Pratite nas